Yliopistoharjoittelija, opiskelun ja koulutuksen palvelut/hakijapalvelut

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme. 

Haemme yliopistoharjoittelijaa Vaasan yliopiston Opiskelun ja koulutuksen palvelut -yksikköön. Harjoittelijana olet osa Hakijapalvelut-tiimiä, joka vastaa yliopiston suomenkielisten ja kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden hakujen ja valintojen toteuttamisesta.

Harjoittelun kesto on 4 kuukautta, aikavälillä huhtikuun puoliväli – elokuun puoliväli 2023. Tarkka ajankohta sovitaan valitun kanssa erikseen.

Sinun tehtäväsi:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua hakujen ja opiskelijavalintojen käytännön järjestelyihin ja toteuttamiseen. Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluvat opiskelijavalintatietojen päivittäminen Opintopolku-järjestelmään, hakijoiden neuvonta haun ja valinnan eri vaiheissa sekä valintakoejärjestelyihin osallistuminen touko-kesäkuussa. Pääset mukaan tiiviiseen ja mukavaan tiimiimme toteuttamaan hakujen ja opiskelijavalintojen prosesseja eri vaiheissa.

Odotamme sinulta

  • huolellisuutta ja tarkkuutta työskentelyssä
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia
  • oma-aloitteisuutta ja organisaatiotaitoja
  • sujuvaa kielitaitoa (suomi, englanti)

Palkkaus:

Tehtävän palkka on 1283 € kuukaudessa.

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää CV. Hakuaika päättyy 31.1.2023.

Lisätietoja:

Helena Höglund, palveluvastaava, hakijapalvelut puh. 020 449 8152, 

Miisa Aho, asiantuntija, hakijapalvelut puh. 029 449 8166

Sähköposti: etunimi.sukunimi@uwasa.fi

Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset: careers(a)uwasa.fi

Hakuaika alkaa: 02.01.2023 08:00Hakuaika päättyy: 31.01.2023 23:59

Jaa ilmoitus