Assistentti, Henkilöstön ja johdon palvelut (lähipalvelut)

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Haemme nyt joukkoomme assistenttia yliopiston lähipalveluihin. Assistenttina olet osana lähipalveluiden tiimiä, jossa tarjoamme monipuolisia tukipalveluita neljän akateemisen yksikön, kolmen tutkimusalustan sekä Kielikeskus Linginnon johdolle ja henkilöstölle.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se on tarkoitus täyttää marraskuun 2022 alusta lukien tai sopimuksen mukaan aikaisemmin. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Sinun roolisi:

Jokaisella akateemisella yksiköllä on nimetty lähipalveluassistentti, joka tukee ja avustaa yksikön johtoa ja hoitaa laaja-alaisesti vastuuyksikkönsä yleishallintoon kuuluvia tehtäviä. 

Lähipalveluassistenttina tehtäviisi kuuluvat yksikön päätösasioiden valmistelu ja toimeenpano. Järjestelet kokouksia, toimit eri toimielinten sihteerinä sekä avustat yksikön henkilökuntaa yleishallinnollisissa kysymyksissä. Tehtäviisi kuuluu yksikön sisäinen viestintä sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävään sisältyy myös tilastointi- ja raportointitehtäviä sekä muita yleishallinnollisia tehtäviä. Assistenttina tehtäviisi kuuluu myös laaja-alainen asiakaspalvelu ja neuvontatyö kansainvälisessä työyhteisössämme. Lisäksi perehdytät vastuuyksikkösi uusia työntekijöitä, toimit henkilöstön lähitukena ja välität tarvittaessa palvelupyyntöjä eteenpäin. 

Lähipalveluassistentit toimivat tarvittaessa toistensa sijaisina. Tehtäväkokonaisuutta voidaan kehittää hakijan kokemuksen ja intressien mukaan.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa,
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä,
  • oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä työotetta ja organisointikykyä,
  • reipasta palveluasennetta ja tiimityötaitoja sekä
  • hyvää kommunikointitaitoa, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Yliopistotoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Inspiroiva työyhteisö:

Suomen kauneimmalla kampuksella meren rannalla viihtyvät Vaasan yliopiston 5000 opiskelijaa ja 600 työntekijää. Yliopistoyhteisömme on kansainvälinen: meitä on yli 80 maasta. Työnantajana panostamme henkilöstön työhyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia osaamisen ja opetuksen kehittämiseen, joustavat työaikajärjestelyt sekä laajan työterveyshuollon. Meille on myönnetty HR Excellence in Research -tunnustus. Lue lisää meistä: https://www.uwasa.fi/fi/yliopisto-tyopaikkana

Palkkaus:

Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön vaativuuskehikon tasoille 6-7 (2170-2339 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hae tehtävää:

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää vapaamuotoinen hakemus ja CV. Hakuaika päättyy 10.10.2022. Huom! Hakemuksesi käsittely edellyttää, että täytät alla olevat hakulomakkeen kentät huolellisesti.

Lisätietoja tehtävästä:

  • Päällikkö, lähipalvelut ja johdon palvelut Kaisu Piirainen, p. 029 449 8428

Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)uwasa.fi

Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä: careers(a)uwasa.fi

Merenrantakaupunki Vaasa on lähes 70 000 asukkaan vireä ja kansainvälinen kulttuurin, koulutuksen ja matkailun keskus läntisessä Suomessa. Vaasassa sijaitsee pohjoismaiden merkittävin kestävän kehityksen teknologian ja energiaratkaisujen osaamiskeskittymä. Keskittymän kansainvälisten vientivetureiden ja alihankkijoiden yli viiden miljardin liikevaihto tuottaa 30 prosenttia koko Suomen energiateknologian viennistä ja työllistää 12 000 asiantuntijaa.

Hakuaika alkaa: 20.09.2022 13:30Hakuaika päättyy: 10.10.2022 23:59

Jaa ilmoitus