Assistentti, opiskelun palvelut

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Opiskelun ja opetuksen palvelut vastaavat yliopiston tutkinto- ja opintoasioiden hallinnosta, kehittämisestä ja koordinoinnista. Opiskelun ja opetuksen palvelut tarjoavat yliopiston kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille keskeisiä ohjaus- ja neuvontapalveluita. Palvelut koostuvat tutkinto- ja koulutusalakohtaisesta opintojen ohjauksesta, urapalveluista, hakijapalveluista, liikkuvuuspalveluista, opiskelijan hyvinvointipalveluista ja koulutuksen järjestelmäpalveluista. 

Haemme kahta assistenttia opiskelun palveluihin. Työsuhde alkaa syyskuussa ja on määräaikainen 31.12.2021 asti.

Sinun roolisi

Assistenttina hoidat pääsääntöisesti opiskelun palveluiden käytännön järjestelyjä ja avustavia tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu opiskelijoiden neuvontaa, erilaisia opintoihin liittyviä selvitys- ja tarkastustehtäviä sekä hoidat opiskelijaviestintää.  Uuden opintohallinnon suunnittelu- ja opiskelijatietojärjestelmä Pepin käyttö ja siihen liittyvät tukipalvelut ovat osa tehtävääsi. 

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa,
  • hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja,
  • huolellisuutta, tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työhön sekä organisointikykyä,
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä valmiutta käyttää englannin kieltä,
  • tutkinto- ja opintoasioiden tuntemus katsotaan eduksi.

Palkka 
Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuuskartan tasolle 4. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen
Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää CV. Hakuaikaa on jatkettu 22.9.2021 saakka

Lisätietoja

  • Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Nina Nässlin, puh. 29 449 8163 Sähköposti: etunimi.sukunimi@uwasa.fi
  • Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers@uwasa.fi


Suomen kauneimmalla kampuksella meren rannalla viihtyvät Vaasan yliopiston 5000 opiskelijaa ja 500 työntekijää. Yliopistoyhteisömme on kansainvälinen: meitä on yli 80 maasta. Työnantajana panostamme henkilöstön työhyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia osaamisen ja opetuksen kehittämiseen, joustavat työaikajärjestelyt sekä laajan työterveyshuollon. Vilkas kampuselämä pitää huolen, että pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja verkostoidut. Meille on myönnetty HR Excellence in Research -tunnustus. Lue lisää meistä: www.uwasa.fi/fi/yliopisto-tyopaikkana.

Hakuaika alkaa: 07.09.2021 10:00Hakuaika päättyy: 22.09.2021 23:59

Jaa ilmoitus