Asiantuntija, koulutuksen kehittäminen

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme. 

Haemme nyt asiantuntijaa kehittämään ja koordinoimaan Vaasan yliopiston tutkintokoulutusta täydentävää koulutustarjontaa. Tehtävä sijoittuu ylimmän johdon palveluihin. Kahden vuoden määräaikainen työsuhde alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Sinun tehtäväsi

Tehtävässäsi kokoat yhteen Vaasan yliopiston tuottamasta koulutuksesta ja tutkimuksesta ajankohtaisiin teemoihin liityviä sisältöjä ja tuet näiden koulutuskokonaisuuksien kehittämistä. Koulutuksen ydintarjontaa terävöitetään kehittämällä olemassa olevaa sisäistä tarjontaa ja myös uusilla koulutuskokonaisuuksilla. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä opiskelun ja koulutuksen tukipalveluiden kanssa.

Työskentelet myös yliopiston yhteistyökumppaneiden kanssa ja integroit heidän koulutus- ja tutkimustarjontaansa kokonaisuuksiin yhteistyössä koulutusohjelmien kanssa.  Edistät yritysyhteistyötä, toimit yhteyshenkilönä, koordinoit sekä osallistut toimenpiteiden toteutukseen innovatiivisten koulutusaloitteiden parissa. 

Tavoitteena on saavuttaa vetovoimainen, kilpailukykyinen ja yhteiskunnallisesti relevantti kokonaisuus, jonka eri alojen opiskelijat voivat sisällyttää joko osin tai kokonaan tutkintoonsa. Aihealueesta saatetaan tuottaa kursseja myös kaupallisille markkinoille. 

Tarjoamme sinulle erityisen monipuolista ja kiinnostavaa tehtävää, jossa toimit osana innostunutta ja osaavaa tiimiä, pääset tekemään yhteistyötä yliopistolaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa, ja olet mukana luomassa ja toimeenpanemassa uusia koulutuskokonaisuuksia.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kokemusta korkeakoulutuksen koordinointitehtävistä
  • organisointikykyä, järjestelmällistä työotetta ja oma-aloitteisuutta
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja  
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä korkeakouluhallinnollisesta työstä katsotaan eduksi.

Palkka

Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuustasolle 9 (3000,63 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää vapaamuotoinen hakemus ja CV. Hakuaikaa on jatkettu  30.9.2021 asti. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan.

Lisätietoja

  • Vararehtori Annukka Jokipii, puh. +358 29 449 8482
  • Sähköposti: etunimi.sukunimi@uwasa.fi
  • Hakujärjestelmään liittyvät kysymykset: careers(a)uwasa.fi
  • Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika

Suomen kauneimmalla kampuksella meren rannalla viihtyvät Vaasan yliopiston 5000 opiskelijaa ja 500 työntekijää. Yliopistoyhteisömme on kansainvälinen: meitä on yli 80 maasta. Työantajana panostamme henkilöstön työhyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia osaamisen ja opetuksen kehittämiseen, joustavat työaikajärjestelyt sekä laajan työterveyshuollon. Vilkas kampuselämä pitää huolen, että pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja verkostoidut. Meille on myönnetty HR Excellence in Research -tunnustus. Lue lisää meistä: www.uwasa.fi/fi/yliopisto-tyopaikkana.

Hakuaika alkaa: 30.08.2021 14:00Hakuaika päättyy: 30.09.2021 23:59

Jaa ilmoitus