Koordinaattori, Luma-keskus Pohjanmaa (Vaasan yliopisto)

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Vaasan yliopiston LUMA-keskus Pohjanmaa hakee koordinaattoria. Määräaikainen työsuhde alkaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2024 saakka.  

LUMA-keskus Pohjanmaa toimii osana valtakunnallista LUMA-Suomi verkostoa, johon kuuluu 13 yliopistoa ympäri Suomen. Tehtävänämme on innostaa ja kannustaa lapsia ja nuoria opiskelemaan ja harrastamaan luonnontieteitä, matematiikkaa ja tekniikkaa sekä tarjota tukea ja jatkokoulutusta kasvatusalan ammattilaisille. LUMA-keskus Pohjanmaan toiminta-alue on Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa. Toiminta on kasvavassa määrin virtuaalista. Keskuksen toiminnan painopistealueet ovat energia ja kestävä kehitys sekä vastuullinen liiketoiminta.

Sinun roolisi

Koordinaattorin tehtäviin kuuluvat LUMA-keskus Pohjanmaan alueellisen toiminnan organisoiminen, toteuttaminen ja kehittäminen yhdessä keskuksen johtajan ja kouluttajien kanssa. Koordinaattori kehittää yhteistyöverkkoa keskuksen sidosryhmien kanssa, kuten yliopisto-opiskelijoiden sekä yliopiston henkilökunnan kanssa, sekä päiväkotien, koulujen ja eri yhteisöjen ja yritysten kanssa. Koordinaattori vastaa valtakunnallisista yhteisistä LUMA-tehtävistä, kuten kehittämisyhteisöjen yhteistyöstä ja erilaisten teemapäivien ja kilpailujen järjestämisestä, osallistuu rahoituksen hankintaan ja käynnissä olevien muiden LUMA-hankkeiden toteutukseen.

Koordinaattori ohjaa yliopisto-opiskelijoita tiedekasvatustoimintaa tukevassa kurssikokonaisuudessa. Koordinaattori vastaa SAGA-tiedeluokan toiminnasta, sekä ottaa vastaan vierailuryhmiä. Koordinaattori markkinoi ja toteuttaa erityisesti lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa, kuten kerhoja, luentosarjoja ja kilpailuja. Yhteydenpito ja yhteistyö ohjaajien, opettajien, vanhempien ja muiden sidosryhmien kanssa on luonteva osa työtä.

Odotamme sinulta

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tekniikan, luonnontieteiden, matematiikan, kasvatustieteiden tai muulta tehtävään soveltuvalta alalta. Edellytämme koulutuksen tai muun kautta hankittua luonnontieteellistä tai teknistä osaamista. Lisäksi odotamme hakijalta erinomaisia organisointi-, koordinointi-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Eduksi luemme, jos sinulla on työkokemusta korkeakoulusektorilta sekä kokemusta projektijohtamisesta ja rahoituksen hankinnasta. Eduksi katsomme myös, jos sinulla on pedagogiset valmiudet ja opetuskokemusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Odotamme sinulta iloista, oma-aloitteista, aktiivista ja itsenäistä otetta tehtäväkentästä.

Inspiroiva työyhteisö

Suomen kauneimmalla kampuksella meren rannalla viihtyvät Vaasan yliopiston 5000 opiskelijaa ja 500 työntekijää. Yliopistoyhteisömme on kansainvälinen: meitä on yli 80 maasta. Työnantajana panostamme henkilöstön työhyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, joustavat työaikajärjestelyt sekä laajan työterveyshuollon. Tiivis kampuselämä pitää huolen, että pääset osaksi työyhteisöä ja verkostoidut. Meille on myönnetty HR Excellence in Research -tunnustus. Lue lisää meistä: www.uwasa.fi/fi/yliopisto-tyopaikkana.

Palkka

Koordinaattorin tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuustason 8-9 (2602-3000 €/kk) perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa (6-50 %).

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Hakuaika päättyy 20.9.2021.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätiedot

  • LUMA-keskus Pohjanmaan johtaja Janne Koljonen p. 029 449 8290, etunimi.sukunimi(a)uwasa.fi 
  • Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers(a)uwasa.fi

--------------------------------------------

Merenrantakaupunki Vaasa on lähes 70 000 asukkaan vireä ja kansainvälinen kulttuurin, koulutuksen ja matkailun keskus läntisessä Suomessa. Vaasassa sijaitsee Pohjoismaiden merkittävin kestävän kehityksen teknologian ja energiaratkaisujen osaamiskeskittymä. Keskittymän kansainvälisten vientivetureiden ja alihankkijoiden yli viiden miljardin liikevaihto tuottaa 30 prosenttia koko Suomen energiateknologian viennistä ja työllistää 12 000 asiantuntijaa.

Hakuaika alkaa: 26.08.2021 10:00Hakuaika päättyy: 20.09.2021 23:59

Jaa ilmoitus