Assistentti, markkinointi ja viestintä

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Haemme energistä ja näkemyksellistä sisällöntuottajaa Vaasan yliopiston ammattitaitoiseen markkinointi- ja viestintätiimiin. Tehtävämme on tukea yliopiston tavoitteiden saavuttamista suunnittelemalla ja toteuttamalla vaikuttavia markkinointi- ja viestintätoimenpiteitä yliopiston monille kohderyhmille kanavariippumattomasti.

Työsuhde on vuoden 2021 loppuun kestävä määräaikainen sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.5.2021.

Sinun roolisi

Rooliisi kuuluu sekä viestintää että markkinointia. Viestinnän osalta päävastuualueesi on sisältöjen tuottaminen yliopiston eri kanaviin: intranetiin, verkkosivuille, teamsiin ja tarvittaessa myös markkinoinnin materiaaleihin. Olet myös mukana erilaisissa projekteissa, ja vastaat näissä projekteissa sekä sisäisestä että ulkoisesta viestinnästä (ml. mediayhteistyö). Lisäksi pääset halutessasi tuottamaan brändi- ja markkinointitekstejä erilaisiin kanaviin ja tilanteisiin (verkkosivut, markkinointikampanjat), oman taitosi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Inspiroiva työympäristö

Tule meille osaksi muutosta! Meillä pääset osaksi innostunutta ja osaavaa tiimiä.Tiimissä olet todellisella näköalapaikalla, ja pääset tekemään yhteistyötä kaikkien yliopistolaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Töitä saat tehdä monipuolisesti ja –alaisesti, monille kohderyhmille. Yliopisto on mielenkiintoinen työpaikka, jossa pääset näkemään kättesi jäljen heti. 

Odotamme sinulta

Olet tottunut tuottamaan monipuolisesti sisältöjä eri kanaviin. Tiedät miten mielikuvia rakennetaan sekä henkilöstölle että ulkoisille kohderyhmille. Erotat viestinnälliset jyvät akanoista, ja osaat kiteyttää pääviestit selkeiksi ja kiinnostaviksi. Sinulla on positiivinen asenne, into ja kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä olet yhteistyökykyinen. Valokuvaus- ja videointitaidot katsotaan eduksi. Tiedät myös analytiikan merkityksen työssäsi.

Pärjäät tehtävässä parhaiten, jos sinulla on jo kokemusta sisällöntuotannosta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, ja pystyt tuottamaan sisältöjä myös englanniksi. Voit olla taustaltasi opiskelija, toimittaja tai viestinnän ammattilainen. 

Palkka

Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuuskartan tasolle 7 (2281 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää CV. Hakuaika päättyy 11.4.2021. Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja

  • Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäasiantuntija Tiina Ramsila, puh. 029 449 8110. Mahdolliset tiedustelut tehtävästä: tiina.ramsila(a)univaasa.fi tai soittoaika ke 7.4 klo 12-14.
  • Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers(a)univaasa.fi
Hakuaika alkaa: 26.03.2021 14:00Hakuaika päättyy: 11.04.2021 23:59

Jaa ilmoitus