Assistentti

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Haemme assistenttia Vaasan yliopiston tutkimusalustoille toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, viimeistään toukokuussa 2021.

Kuulut tutkimuksen palveluiden ja tutkijakoulun yksikköön, jonka tehtävänä on tukea yliopiston tutkimuksen strategista kehittämistä ja koordinoida yliopiston Tutkijakoulun toimintaa ja jatkokoulutuksen kehittämistä. Palveluidemme kautta olemme mukana yliopiston tutkijoiden arjessa tukemassa tutkijaksi kouluttautumista, tutkimusrahoituksen hankintaa, tutkimushankkeiden sopimusten valmistelua sekä tutkimustulosten vastuullista ja avointa julkaisemista ja hyödyntämistä.

Tehtävä

Toimit tärkeässä roolissa yliopiston tutkimusalustojen tukena. Vastaat alustojen välisestä toimintojen koordinoimisesta ja yleisestä hallinnollisesta tuesta. Tehtävät liittyvät tutkimusalustojen rahoitushakuihin, raportointiin, talouteen ja henkilöstöasioihin.

Tehtäviisi kuuluvat

 • erilaiset kokous- ja tapahtumajärjestelyt, kokoussihteerin tehtävät
 • viestintä- ja markkinointitehtäviä, kuten edustajana toimimista ja verkkosivujen ylläpitoa
 • huolehtia alustojen työtekijöiden perehdytyksestä ja ohjeistuksesta
 • sisäiset ja ulkoiset raportoinnit, tietopyynnöt, tilastot liittyen alustoihin sekä tutkimushankkeisiin
 • tehdä tutkimushankkeisiin ja uusiin rahoitushakemuksiin liittyviä taustaselvityksiä

Tehtäviisi voi soveltuvin osin kuulua myös muita tutkimuksen palveluiden ja hallinnon tehtäviä.

Odotamme sinulta

 • yliopiston toiminnan tuntemista
 • vahvoja organisointitaitoja
 • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • korkeakoulututkintoa

Palkkaus

Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuuskehikon tasolle 7 (2 281 € /kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hae tehtävää

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Hakuaika päättyy 11.4.2021.

Huom! Hakemuksesi käsittely edellyttää, että täytät alla olevat hakulomakkeen kentät huolellisesti.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. 

Lisätietoja tehtävästä

 • Päällikkö, Tutkimuksen palvelut ja tutkijakoulu, Virpi Juppo, p. 029 449 8111
 • Johtaja, Digital Economy tutkimusalusta, Heidi Kuusniemi, p. 029 449  8504
 • Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)univaasa.fi

Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers(a)univaasa.fi


Suomen kauneimmalla kampuksella meren rannalla viihtyvät Vaasan yliopiston 5000 opiskelijaa ja 500 työntekijää. Yliopistoyhteisömme on kansainvälinen: meitä on yli 80 maasta. Työnantajana panostamme henkilöstön työhyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia osaamisen ja opetuksen kehittämiseen, joustavat työaikajärjestelyt sekä laajan työterveyshuollon. Vilkas kampuselämä pitää huolen, että pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja verkostoidut. Meille on myönnetty HR Excellence in Research -tunnustus. Lue lisää meistä: www.univaasa.fi/fi/yliopisto-tyopaikkana.

Merenrantakaupunki Vaasa on lähes 70 000 asukkaan vireä ja kansainvälinen kulttuurin, koulutuksen ja matkailun keskus läntisessä Suomessa. Vaasassa sijaitsee pohjoismaiden merkittävin kestävän kehityksen teknologian ja energiaratkaisujen osaamiskeskittymä. Keskittymän kansainvälisten vientivetureiden ja alihankkijoiden yli viiden miljardin liikevaihto tuottaa 30 prosenttia koko Suomen energiateknologian viennistä ja työllistää 12 000 asiantuntijaa.

Hakuaika alkaa: 26.03.2021 15:20Hakuaika päättyy: 11.04.2021 23:59

Jaa ilmoitus