Asiantuntija, talouden ja hankehallinnon palvelut

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Haemme asiantuntijaa talouden ja hankehallinnon palveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhteen toivottu alkamisaika on huhtikuun 2021 alussa tai sopimuksen mukaan. 

Talouden ja hankehallinnon palvelut tuottaa muun muassa kirjanpitoon, talousraportointiin, budjetointiin, matkustamiseen ja hankehallintoon liittyviä palveluita sekä hoitaa talouden lakisääteisiä tehtäviä. Hankevolyymin kasvaessa kehitämme erityisesti hankkeiden tukipalveluita. 

Sinun tehtäväsi

Asiantuntijana tehtäviisi kuuluu erityisesti hankehallintoon ja hankehallinnon kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Ensisijaisena tehtävänäsi vastaat projektinhallintajärjestelmän käyttöönottoprojektin läpiviemisestä yhdessä muiden talouden ja hankehallinnon sekä tutkimuksen palveluiden henkilöiden kanssa. Jatkossa toimit järjestelmän pääkäyttäjänä. Tehtävääsi kuuluu myös muita hankkeiden tukipalveluita: muun muassa yliopiston hankesalkun controllointiin, hankejohtajien tukemiseen, erityisesti kansainvälisen rahoituksen hankkeissa, sekä hankkeiden raportointiin liittyen.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus tehtävässäsi osallistua muihinkin talouden ja hankehallinnon palveluiden prosessien kehittämiseen. Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa tutkintoa
 • Kokemusta taloustehtävien hoitamisesta
 • Kokemusta kehitysprojektin tai järjestelmän käyttöönottoprojektin läpiviennistä
 • Organisointikykyä sekä tarkkuutta työskentelyssä
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti Excel
 • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielten taitoa

Menestyt tehtävässä parhaiten, mikäli sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavasta tehtävästä.  

Tarjoamme sinulle

 • Erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen talouden tehtäväkokonaisuuden 
 • Mukavat ja motivoituneet työkaverit sekä innostavan työilmapiirin 
 • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi yhä laaja-alaisemmaksi talousalan osaajaksi
 • Pääset tehtävässä kehittämään palveluitamme ja prosessejamme

Palkka 

Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuuskehikon tasolle 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää CV. Hakuaika päättyy 14.3.2021.

Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja

Elina Blomqvist, päällikkö, talouden ja hankehallinnon palvelut, puh. 029 449 8508.

Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)univaasa.fi

Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers(a)univaasa.fi

Hakuaika alkaa: 23.02.2021 16:55Hakuaika päättyy: 14.03.2021 23:59

Jaa ilmoitus