Amanuenssi

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Opiskelun ja opetuksen palvelut vastaavat yliopiston tutkinto- ja opintoasioiden hallinnosta, kehittämisestä ja koordinoinnista. Opiskelun ja opetuksen palvelut tarjoavat yliopiston kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille keskeisiä ohjaus- ja neuvontapalveluita. Palvelut koostuvat tutkinto- ja koulutusalakohtaisesta opintojen ohjauksesta, urapalveluista, hakijapalveluista, liikkuvuuspalveluista, opiskelijan hyvinvointipalveluista ja koulutuksen järjestelmäpalveluista.   

Haemme amanuenssia sijaisuuteen opiskelun ja opetuksen palvelujen Fabriikin palvelutiimiin. Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.2.-18.7.2021.   

Sinun roolisi

Amanuenssina hoidat urapalveluiden ja harjoittelun tukipalveluita sekä opetuksen käytännön järjestelyjä ja niihin liittyviä tukipalveluita. Tehtäviisi kuuluu tuetun harjoittelun palveluita, työ- ja harjoittelupaikoista ilmoittaminen ja muut harjoittelun tukitehtävät, urapalveluiden opintojaksoilla avustaminen, sijoittumisseurannan raportointi, opetusaikataulujen suunnittelua, opintosuoritusten rekisteröintiä ja opiskelijoiden ja opetushenkilökunnan neuvontaa. Tehtäviin voi myös kuulua uraohjausta ja yhteydenpitoa työnantajien kanssa tai muita opiskelun ja opetuksen palveluiden tehtäväkokonaisuuksia. 

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja,
  • huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työhön,
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Sinulla on joko työelämäyhteyksiin, tutkinto- ja opintoasioihin tai opiskelijoiden ohjaukseen liittyvää osaamista ja osaat käyttää tietojärjestelmiä sujuvasti. Uraohjausosaaminen on tehtävässä eduksi. 

Palkka

Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuuskehikon tasolle 7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Hakuaika päättyy 25.1.2021.

Lisätietoja:

  • Päällikkö Helena Varmajoki, +358 29 449 8174,
  • Asiantuntija, urapalvelut Sunna Vainiomaa (urapalveluiden ja harjoittelun palvelut) +358 29 449 8173,
  • sähköposti: etunimi.sukunimi(a)univaasa.fi
  • Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers(a)uva.fi
Hakuaika alkaa: 13.01.2021 16:00Hakuaika päättyy: 25.01.2021 23:59

Jaa ilmoitus