Asiantuntija, talouden ja hankehallinnon palvelut

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Talouden ja hankehallinnon palvelut edistää toiminnallaan koko yliopiston ja yksiköiden toiminnan tuloksellisuutta. Tuemme yksiköitä tuottamalla talouden ja hankehallinnon asiantuntijapalveluita, jotta yksiköt pystyisivät keskittymään omaan strategianmukaiseen ydintehtäväänsä entistä paremmin. Tuotamme muun muassa talousraportointiin, budjetointiin, kirjanpitoon ja matkustamiseen liittyviä palveluita. Lisäksi hoidamme lakisääteiset talouteen liittyvät tehtävät, kuten tilinpäätöksen. 

Haemme talouden ja hankehallinnon palveluihin asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2022 asti. Työsuhteen toivottu alkamisaika on marraskuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. 

Sinun roolisi

Asiantuntijana tehtäviisi kuuluu pääkirjanpitäjänä toimiminen, kirjanpidollinen ohjeistus ja yliopistokonsernin tilinpäätöksen laatiminen. Tehtäviisi kuuluu myös yksiköiden controller-tehtäviä, kuten talousraportointi ja budjetoinnin tuki sekä yhteyshenkilönä toimiminen yliopiston verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Tehtävässäsi olet myös mukana kehittämässä yliopiston talousprosesseja ja -raportointia.  

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksen laatimisesta
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti Excel
 • Organisointikykyä sekä tarkkuutta työskentelyssä
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä valmiutta käyttää myös englannin kieltä
 • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Menestyt tehtävässä parhaiten, mikäli sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavasta tehtävästä.  SAP-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

 • Erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen talouden tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä työympäristössä
 • Mukavat ja motivoituneet työkaverit sekä innostavan työilmapiirin 
 • Tehtävässä pääset kehittämään palveluitamme
 • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi yhä laaja-alaisemmaksi talousalan osaajaksi

Palkka 

Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuuskehikon tasolle 9 (2 968 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää CV. Hakuaika päättyy 25.10.2020.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

 • Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Blomqvist, päällikkö, talouden ja hankehallinnon palvelut, puh. 029 449 8508. Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)univaasa.fi
 • Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers(a)univaasa.fi


Merenrantakaupunki Vaasa on lähes 70 000 asukkaan vireä ja kansainvälinen kulttuurin, koulutuksen ja matkailun keskus läntisessä Suomessa. Vaasassa sijaitsee pohjoismaiden merkittävin kestävän kehityksen teknologian ja energiaratkaisujen osaamiskeskittymä. Keskittymän kansainvälisten vientivetureiden ja alihankkijoiden yli viiden miljardin liikevaihto tuottaa 30 prosenttia koko Suomen energiateknologian viennistä ja työllistää 12 000 asiantuntijaa.

Suomen kauneimmalla kampuksella meren rannalla viihtyvät Vaasan yliopiston 5000 opiskelijaa ja 500 työntekijää. Yliopistoyhteisömme on kansainvälinen: meitä on yli 80 maasta. Työantajana panostamme henkilöstön työhyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia osaamisen ja opetuksen kehittämiseen, joustavat työaikajärjestelyt sekä laajan työterveyshuollon. Vilkas kampuselämä pitää huolen, että pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja verkostoidut. Meille on myönnetty HR Excellence in Research -tunnustus. Lue lisää meistä: www.univaasa.fi/fi/yliopisto-tyopaikkana

Hakuaika alkaa: 07.10.2020 08:00Hakuaika päättyy: 25.10.2020 23:59

Jaa ilmoitus