Tietoasiantuntija

Tiedekirjasto Tritonia palvelee kehysorganisaatioidensa Vaasan yliopiston, Vaasan ammattikorkeakoulun, Yrkeshögskolan Novian (Vaasa ja Pietarsaari), Åbo Akademin (Vaasa) sekä Svenska handelshögskolanin (Vaasa) tutkimusta, koulutusta ja opiskelua. Tritonialla on palvelusopimuksia lisäksi muiden korkeakoulujen kanssa. Tritonia on myös kaikille avoin tieteellinen kirjasto.

Etsimme nyt henkilöä tehtävään nimikkeellä

Tietoasiantuntija

osa-aikaiseen (50 %), määräaikaiseen työsuhteeseen 19.8.–31.12.2019 (aloituspäivä sopimuksen mukaan). 

Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan Tritoniassa Vaasan Palosaaren kampuksella.

Tehtävät 

Tietoasiantuntijan keskeisenä tehtävänä on Vaasan yliopiston opiskelijoiden tiedonhankintataitojen opetus. Tietoasiantuntijan pääasialliset tehtävät ovat opetus ja ohjaus, kokoelma- ja metadatatyö sekä tieto- ja asiakaspalvelu. 

Odotamme sinulta

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa ja tutkintoon sisältyviä tai sen lisäksi suoritettuja informaatiotutkimuksen tai kirjasto- ja tietopalvelualan opintoja. Hakijalle on eduksi kokemus vastaavista työtehtävistä, opetuskokemus sekä korkeakouluympäristön, kirjastojärjestelmien ja tietoaineistojen tuntemus. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvia tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Arvostamme kehittymishalukkuutta ja valmiutta monialaiseen asiantuntijatyöhön. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Palkka 

Tietoasiantuntijan palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella. Tehtävä sijoittuu muun henkilöstön järjestelmässä vaativuustasolle 8–9 (2546,42-2935,69€). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.

Hakeminen
Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää vapaamuotoinen hakemus ja CV.  Hakuaika päättyy 4.8.2019 kello 23:59.

Lisätietoja: 

Hakuaika alkaa: 05.07.2019 09:00Hakuaika päättyy: 04.08.2019 23:59