Asiantuntija, avoin yliopisto

Vaasan yliopisto uudistuu, kansainvälistyy ja elää ajassa. Etsimme huomisen ratkaisuja painoaloillamme, joita ovat johtaminen ja muutos, energia ja kestävä kehitys sekä rahoitus ja taloudellinen päätöksenteko.

Avoin yliopisto on osa Vaasan yliopiston Levón-instituuttia ja tarjoaa opintoja yli 2500 opiskelijalle Vaasassa ja yhteistyökumppaneiden kanssa kautta Suomen. Levón-instituutti on yliopiston menestyvä erillislaitos, joka tuottaa koulutusta ja tutkimusta erityisesti elinikäisen oppimisen, yritysten ja julkisorganisaatioiden tarpeisiin. Levón-instituutti tuo vahvan lisän alueiden uudistamiseen ja kilpailukykyyn.

Haemme nyt tiimiimme asiantuntijaa vastaamaan avoimen yliopiston alueellisesta opintoneuvonnasta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä

Avoin yliopisto on koulutusorganisaatio, joka tarjoaa yliopistotasoista, tutkimukseen perustuvaa opetusta kaikille opiskelusta kiinnostuneille. Avoin yliopisto toimii myös joustavan opetuksen yksikkönä tutkinto-opiskelijoille. Toiminnan painopiste on Vaasassa, mutta opetusta tarjotaan myös muualla Suomessa, kuten Seinäjoella, Kokkolassa, Tampereella, Lahdessa ja Helsingissä yhteistyökumppaneiden kautta.

Tehtäviisi kuuluu avoimen yliopiston opiskelijoiden alueellinen neuvonta ja ohjaus, alueellisen opetuksen suunnittelu ja kehittäminen. Osallistut myös tiiviisti digitaalisten neuvontapalveluiden kehittämiseen.

Lisäksi tehtäviisi sisältyy muita avoimen yliopiston toimintaan liittyviä työtehtäviä, erityisesti viestinnän ja markkinoinnin tehtäväkentässä.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • osaamista ja kokemusta neuvonta- ja ohjauspalveluista
  • kokemusta viestintä- ja markkinointitehtävistä
  • itsenäistä ja asiakaslähtöistä otetta, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • valmiutta matkustamiseen ja iltatyöhön
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Palkka

Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuuskehikon tasolle 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosaa

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Jätä hakemus -painike alla). Hakemukseen tulee liittää vapaamuotoinen hakemus ja CV. Hakuaika päättyy 27.9.2017.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja

  • Koulutuspäällikkö Reetta Kungsbacka, puh. +358 29 449 8189
  • Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)uva.fi 
  • Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers(a)uva.fi
Hakuaika alkaa: 12.09.2017 14:00 Hakuaika päättyy: 27.09.2017 23:59